HE-MAN.SE

Ger Dig Styrkan

Vill du ha ett gym hemma?

Det finns olika anledningar till att vilja ha ett gym hemma. Det kan vara som ett komplement att gå till det lokala gymmet, så väl som det kan vara istället för. Du kanske inte har tiden att gå eller åka till gymmet och föredrar att träna hemma? Det går utmärkt att skapa ett så kallat hemma gym. Det gör ju att du på egen hand kan välja vad för maskiner du ska satsa på samt om du ska ha lösa hantlar med mera. Det finns även smarta multigym att välja. Gör gärna en multigym jämförelse för att hitta rätt modell för dig. 

Vad vill du ha i ditt gym?

Fördel är om du har ett helt rum att ha ditt gym i, det så att du får plats med de gymredskap du vill ha. Det kan vara bra att satsa på en eller flera maskiner, samt även hantlar, skivstänger med mera. Ett multigym är inte fel. Det är då som en stor maskin där du kan träna flera delar av din kropp med. Se till även att skydda golvet där du ska ha hemmagymmet. Är det ett vanligt rum i lägenheten eller huset så finns det särskilda gymmattor du kan ha där. Det för att om du tappar en vikt så blir inte golvet i sig skadat. 

Fundera ut vad du vill ha i ditt gym och vad du vet med dig att du kommer använda. Sedan är det bara att skapa dig ett eget gym där hemma!

8 Mar 2021