HE-MAN.SE

Ger Dig Styrkan

Städning vid flytt, hur viktigt är det?

Om du flyttar ut från en bostad som du hyr, så är det viktigt att göra en flyttstädning Luleå. Det på egen hand eller via en städfirma. Om inte, så kan du komma att bli ersättningsskyldig. Grejen med en städ vid flytt är att den måste göras mycket noggrannare än en vanlig städning. Det finns en del missar många gör när de flyttstädar. Det eftersom man glömmer av och låter bli att ha en checklista. En plats många glömmer av att städa, det är att dra ut spisen och städa bakom samt även spisens sidor. En annan sak många glömmer, det är att torka av köksskåp och hyllor, både in- och utvändigt.

Glöm inte alla delar av hemmet

De flesta vet att man ska putsa alla fönster, men det gäller att göra det både insidan och utsidan och mellan om det är öppningsbara glas. Elementen ska även de göras rent på så väl som bakom. Andra vanliga saker som glöms bort är att torka av alla synliga rör i badrummet samt att rensa golvbrunnen där. Det är viktigt att göra. Även tak och väggar i alla rum ska göras rent, vilket även det är många som missar.

För att du inte ska missa något när du städar på egen hand är det bra att just ha en checklista att gå efter. Eller så gör du helt enkelt så att du anlitar flyttstäd Luleå via en bra städfirma som kan detta med att flyttstäda!

4 Jun 2021