HE-MAN.SE

Ger Dig Styrkan

Så många måsten vid en flytt

Att flytta, det kommer ju allt som oftast med en massa måsten som ska göras före, under och efter flytten. Men har man bara en god planering, samt väljer att lägga pengar på att anlita viss hjälp så kan det flyta på rätt smidigt. Ett sätt att få flytten att gå snabbt och lätt är ju att anlita ett företag som flyttar åt dig, alltså en flyttfirma. Sedan, det är inte fel att få flyttstädning Gävle via städfirma heller! Båda dessa saker kan man även använda RUT-avdrag till för att det ska bli billigare, så det är lätt värt det. Det tycker i alla fall jag! Det finns ju så många andra grejer man ska göra själv. 

Packa allt i god tid

Innan flytten, se till att rensa ut bland dina saker. Du har säkert saker som är trasiga eller sånt du inte vill ha kvar. Du gör dig själv en stor tjänst om du kastar en del och skänker bort eller säljer annat. Dels är det mindre att både packa ner och upp dels får du bort saker som bara tar upp plats. 

När du ska packa, gör det i tid. Saker du inte använder varje dag går att packa ner långt före flyttdagen. Sista månaden behöver du ju bara det nödvändigaste för att klara av vissa saker som att laga mat, äta och hygienen. Mycket av allt annat kan som sagt packas ner och så har du inte så mycket kvar sen.

25 May 2021