HE-MAN.SE

Ger Dig Styrkan

Unna sig egen tid

Att unna sig egen tid, det är viktigt. På ett sätt är min träningstid min egna tid. Då gör jag det jag gillar att göra. Men sen är det inte fel att kanske ta ett besök på ett spa Stockholm, eller få en massage Göteborg med! Just att bara koppla av och njuta, det gör man nog alldeles för lite tror jag. De allra flesta är extremt stressade idag i samhället överlag. Man tar sig aldrig tiden till att faktiskt koppla av med åka på spa eller få sig en massage, eller bara stanna hemma och läsa en bok!

Ta dig tid för att njuta

Oavsett vad du gillar att göra, se till att ta tiden för att få njuta av det. Om du gillar att sitta och kolla Netflix flera timmar, så gör det! Åk på massage i Göteborg, eller ta en shoppingrunda. Det viktiga i det hela är inte vad du gör, utan att du gör det och att du kan koppla av och stressa mindre. Jag gillar ju som sagt min träning, men även då massage och ja spa, det vill jag gärna besöka ofta!

Snart dags för spa igen

Jag har bokat in ett spa som jag och min fru ska åka på, det är bara nån vecka kvar tills vi ska åka. Det ska bli skönt att komma iväg bara hon och jag. Det ska bli lite mys med, då det är bröllopsdag i antågande. 

25 Aug 2018