HE-MAN.SE

Ger Dig Styrkan

Starka inbrottsskyddade klädskåp

Har du också stört dig på alltför små klädskåp på gymmet? Man får knappt plats för kläderna, än mindre plats för väskor och skor. Man kommer ju knappt klädd i sportkläder till gymmet, oftast har man kläder som man bär på sin arbetsplats då man går till gymmet efter jobbet. Då ska kostymen, eller hantverkarnas blåställ rymmas i skåpet för att man ska kunna byta om. Plus att man kanske vill duscha och ha en rejäl handduk och allt som hör till ombyte efter träningen. Då borde gymmen ha ordentliga ombytesskåp, så alla får rum för det man inte vill ha med sig in på gymmet.

Blev av med sitt skinnställ

Min arbetskompis blev faktiskt av med sitt skinnställ på jobbet, eftersom vi inte hade några skåp. Vi hade bara krokar för alla och alla använde samma omklädningsrum. Kanske vår arbetsgivare var lite väl naiv som inte kunde tänka sig att någon skulle stjäla av någon annan i ett arbetslag. Men det var just det som hände. Min arbetskompis som jag har känt i så många år, brukar komma till jobbet på sin otroligt fina MC, en Yamaha 750. Han har alltid sitt skinnställ som skydd på MC:n. En dag var det bara borta. Helt vansinnigt och oväntat. Han letade och letade, vi letade allihopa. Till sist fick vi bara konstatera att någon helt enkelt hade stulit det.

Skaffa ordentliga och inbrottsskyddade skåp

Då kan man faktiskt skaffa inbrottsskyddade skåp. Finns i plåt av hög kvalitet. På Morework har de skåp som man kan bygga ihop. De har klädskåp både i bredd 300 mm och 400 mm, med hela eller delade dörrar till 5 fack per höjd. Inuti finns klädstång och hylla. Deras skåp levereras med cylinderlås alternativt klinka för eget hänglås. Det finns även med kodlås.

11 Sep 2017