HE-MAN.SE

Ger Dig Styrkan

Stark och snäll

Styrka och makt måste gå hand i hand med snällhet, det är i alla fall min livsfilosofi. Har man pengar så har man ett ansvar att dela med sig till de som har det sämre ställt och har man fysisk styrka så har man ett ansvar att skydda de som är svagare om bråk skulle uppstå. Det är sådant som skapar balans i världen och det är dessa tankemönster som skiljer oss från djuren.

Aldrig i bråk

Jag är själv frälst tyngdlyftare och besitter stor muskelstyrka. Det är inte bara för att jag tränar hårt som det har blvit så, utan jag har givetvis också länge varit mycket noggrann med min kost. Som tur är har jag aldrig hamnat i slagsmål, för jag drar mig undan långt innan jag hamnar i en sådan situation. Jag har heller aldrig haft någon anledning att slåss. Jag vet att min uppsyn kanske provocerar och triggar fightinglystna dumhuvuden ibland, men jag ser till att det aldrig går så långt och det har funkat hittills.

Tillskott och välgörenhet

Nog om det. Jag vill tipsa om Fitline och deras produkter för att bygga styrka om du själv vill ge dig in i den svängen. Jag äter inte bara deras tillskott, men det som finns i deras sortiment är riktigt bra. Dessutom kan jag stå för att handla från dem då de ger substantiell välgörenhet och det är viktigt i min värld.

1 Aug 2017