HE-MAN.SE

Ger Dig Styrkan

Anlita en städfirma få mer fri tid!

Mycket av min tid, går åt till att träna. Där emellan är det att jobba, umgås med vänner och att resa. Något jag känner att jag inte har tid till, det är att städa hemmet. Dock är jag mer eller mindre pedant och vill ha det snygtt och rent omkring mig. Jag har löst det på det sättet att jag har anlitat en städfirma. Med en städfirma kan man få hemstädning i Stockholm varje vecka om man vill. Och det vill jag. Så hos mig görs det en hemstädning per vecka. Det som är så bra med denna städfirma jag har, är att jag kan skräddarsy hur jag vill att man hemstädning i Stockholm ska se ut. Dessutom får jag alltid ett sms när städningen är klar.

Dags för rejäl storstädning

Något jag vill ska göras, minst två gånger om året, det är att få en rejäl storstädning av mitt hem. Dels inför våren och sommaren och dels inför julen. Den städfirma jag har utför just storstädning i Stockholm, så det passar ju perfekt. Våren kommer ju snart, så kommer boka in dem att göra en storstädning snart!

Det som är bra med att anlita hemstädning och storstädning är att det kostar faktiskt inte så mycket, men det ger desto mer! Man får tid över till annat. Om man har en städfirma så kan man nämligen nyttja det så kallade RUT-avdraget och det för att kostnaden för städningen blir en summa som de allra flesta har råd med.

23 Mar 2017