HE-MAN.SE

Ger Dig Styrkan

Hur har du det med skäggväxten?

Det är väldigt modernt med skägg, men då ska det vara ett snyggt skägg som är välansat och prydligt. Det är inte många av oss som passar i ett helskägg som killarna i ZZ Top och vill man sköta om sitt ansiktshår så gäller det att hitta bästa skäggtrimmern på marknaden. Med en bra trimmer kan du se till att få snygga kanter, och kan också hålla skägget lagom kort. Lite som Clint Eastwood i sina gamla westernfilmer, där han alltid ser ut att ha 3 dagars stubb. 

Alla har ju nu inte den turen att de har en jämn och fin skäggväxt. Som jag till exempel. Här växer det lite här och där och låter jag det växa ut ser jag ut som något slags experiment för produkter som stimulerar hårväxten. Inte snyggt alls om jag ska vara ärlig. Så jag rakar mig varje dag, för att ha ett slätt och fint ansikte. 

Rakapparaten har gett upp

Helst använder jag en rakapparat, men den började lukta bränt härom dagen. Så just nu blir det hyvel och skum varje morgon. Det är inte så skönt tycker jag så nu ska jag leta upp en rakapparat. Jag har kikat lite de bästa produkterna hos bästitest och där har de ett flertal bra rakapparater. Så det blir nog att jag beställer en av de jag såg där. Då vet jag att jag får en rakapparat av allra högsta kvalitet, och till bästa möjliga pris dessutom. 

3 Mar 2019