HE-MAN.SE

Ger Dig Styrkan

Ät dig till större muskler

Maten har en stor betydelse för din träning och för att du ska bygga muskler. Lika så att äta rätt kosttillskott som jag pratat om innan. Jag använder Fitline. De engagerar sig även i välgörenhet förresten, läs mer om det på fitline-valgorenhet.se. Sedan har de även en del skönhetsprodukter. Det kan du se mer om på fitline-beautyline.se. När det kommer till mat, vad ska du då satsa på? Det är viktigt att du följer en välgenomtänkt kostplan om du på allvar vill se resultat av slitet i gymmet. Det finns en hel del sådana att hämta på nätet om du vill. Det går även bra att skapa dig egna.

Förslag på kostplan

Det första du ska göra när du har vaknat är att dricka ett-två glas juice, eftersom fruktsyra stimulerar aptiten.

Frukost bör ha mycket kolhydrat, högvärdigt protein och vara relativt fettsnål. All Bran och müsli, bröd och frukt och är det mest effektiva bränslet för både muskel- och hjärnarbete. Ha även med någon form av animaliskt protein i form av magra mjölkprodukter eller ägg.

Ät färsk frukt på förmiddagen.

Lunchen bör vara varierad samt ha med kolhydrater, protein och fett. Samt vitaminer. 

Det är även viktigt att äta två timmar före träning, sedan dricka regelbundet under träningen. 

Samma sak att du bör direkt efter träning äta något. Du behöver vatten, kolhydrat och protein. Middag kan du inta cirka två timmar efter träning och då på samma sätt som lunchen. 

 

 

27 May 2019